Hladilnik z zamrzovalno skrinjo ali zamrzovalna omara

zamrzovalna-omaraNe dolgo nazaj sem se odločal med nakupom hladilnika in nakupom zamrzovalne omare. Po spletu sem iskal informacije če se bolj splača vzeti kombinacijo obojega ali pa vsako stvar posebej. Zelo kmalu sem ugotovil, da klasična zamrzovalna omara v prostoru zavzame enako kot hladilnik in kar je še bolj pomembno to, da sam definitivno v zamrzovalni omari ne potrebujem toliko prostora kot v hladilniku a kljub vsemu potrebujem več prostora kot ga ima hladilnik z zamrzovalnikom. Na mojo veliko srečo sem med mojim obširnim raziskovanjem slovenskega spleta naletel na ameriške hladilnike. Malce širši kot navaden hladilnik z normalno prostornino hladilnika in srednjo prostornino hladilne omare sta bila kot nalašč zame, vendar me je ob pogledu na prvotno ceno začetno veselje minilo v trenutku.

Ker pa sem kakor krt in raziskujem dokler ne najdem meni primerne ponudbe sem zadevo na koncu našel v nemčiji, ki me je glede na to, da imam tam prijatelja, ki sem ga ravno nameraval obiskati potem prišla precej ceneje kot doma. Seveda sem lastnik kombija in z nameravanim obiskom se mi je vse lepo izteklo. Če obisk ne bi bil planiran potem bi, če preračunam stroške na koncu precej ceneje prišel skozi v Sloveniji.

Kaj sem ugotovil?

Če ste v dilemi, kakršno sem doživljal jaz in nimate problema s prostorom potem vam definitivno priporočam hladilnik in ločeno zamrzovalno omaro. Obstajajo tudi hladilniki, kateri imajo spodaj zamrzovalnik vendar s precej manjšimi kapacitetami kar v tem članku ne pride v poštev. Če vam je problem prostor, vas denar ne ovira in bi radi še ledomat vgrajen v hladilnik pa vam definitivno priporočam izbiro ameriškega hladilnika.