Kritine Majde in cene kritin

Kritine Majde in cene kritinKupujete strešno kritino in vas zanima cena ali vsaj informativna cena kritine? Na spletni strani podjetja Kritine Majde si lahko zagotovite informativni izračun. Ko boste obiskali spletno stran, boste najprej označili obliko vaše željene strehe, torej enokapnico, dvokapnico ali pa posamezno ploščo. Nato pa boste v spletni obrazec za informativni izračun vnesli tudi širino in dolžino strehe ter barvo. Označiti bo potrebno tudi obrobe, slemenjake, filc in dostavo, nato pa bo potreben le še klik na gumb izračunaj. Za obisk spletne strani kliknite na povezavo http://www.kritine-majde.si/ ter si oglejte ponudbo.

Spletna stran Kritine Majde vam ponuja tudi ogled cenika Bratex, cenika Regamet, Blisteel, Polak in pa seveda tudi cenik dodatkov za strešne kritine. Cene kritin so vam torej dostopne na spletni strani omenjenega podjetja. Ko boste preverjali cene, pa ne pozabite preveriti potrebnih informacij o ponudbi oziroma storitvi podjetja Kritine Majde. To, da gre za podjetje, ki se ukvarja s prodajo in tudi montažo strešnih kritin, vam je zagotovo že jasno. Vsekakor pa vam podjetje Kritine Majde ponuja tudi ustrezne kvalitetne dodatke za strešno kritino.

Kritine Majde vam pri izbiri in nakupu nudi strokovno pomoč, da si boste zagotovili strešno kritino, ki vam bo služila čim dlje in čim boljše. Lahko si ogledate tudi razne nasvete. Seveda gre za kvalitetno strešno kritino, strokovnjaki pa vas bodo ob izbiranju seznanili s prednostmi in slabostmi določene vrste strešne kritine. Pri nakupu strešne kritine preko podjetja Kritine Majde boste lahko izbirali med različnimi kombinacijami in tudi med široko paleto barv, v kateri najdete tudi možnost imitacije lesa. Obiščite spletno stran omenjenega podjetja še danes in si privoščite kvalitetno strešno kritino tudi vi.