First minute

Gremo na pičitnice poceni in ugodno. Zakaj čakati na zadnji trenutek, če lahko vse uredimo že zelo hitro in pri tem še koristimo vse popuste in ugonosti, ki jih ponujajo first minute počitnice. Zgodnje rezervacije vam omogočajo velike prihranke, še posebej so ti dobrodošli, če želite rezervirati letovanje za celotno družino. Posebej so vsako leto iskani popusti na zgodnje rezervacije za destinacije kot so Grški otoki, Egipt, Tunizija, Kanarski otoki in pa tudi Malta, Ciper ter Turčija.

First minute so vsako leto razpisani nekje do konca meseca aprila. Do karta je potrebo izbrati in rezervirati svoj dopust v kolikor želite koristiti popuste. Agencije vam nudijo tudi možnost plačila na obroke, nekatere celo dovolijo, da rezerviran aranžma v first minute ponudbah še zamenjate za vam bolj primernega.

Če torej rezervirate dovolj zgodaj boste imeli možnost, da izpolnite vse svoje želje in pričakovanja. Torej nobenih naključij ali neprijetnih presenečenj ne bo. Vse se bo uredilo dovolj zgodaj in po relativno niski ceni. Da pa ne boste mislili, da so takšne zgodnje rezervacije možne samo za Mediteran in Hrvaško, na voljo bodo enake ponudbe in aranžmaji tudi za eksotične dežele kot so Maldivi, Dominikanska republika, Kuba in tudi Tajska.

Priporočamo tudi branje o nasvetih za first minute počitnice in želimo, da vas pri organizaciji sanjskega dopusta nič ne preseneti.