Japonke so izjemno priljubljena poletna obutev

Če bi vas naključno vprašali, katera obutev vam poleti najbolj ugaja, bi zagotovo med drugim omenili tudi japonke ali japanke. Tovrstna obutev ima zanimivo zgodovino, a vam je veliko pomembneje, da se v njih udobno in prijetno počutite.

Ko smo obuti v japonke, niti nimamo občutka, da imamo na sebi kakšen kos obuvala. A na trgu vam ni na voljo samo ena vrsta japonk. Izbirate lahko med različnimi modeli, ki se med seboj razlikujejo tudi glede na samega proizvajalca oziroma blagovno znamko.

Nakup japonk priznane blagovne znamke

Na trgu so vam na voljo povsem klasične japonke, ki so tudi cenovno izjemno dostopne. Kupite jih malodane že skorajda na vsakem koraku. Čeprav so praviloma zelo mikavnega videza, pa je velika verjetnost, da vas bo takšna vrsta japonk slej ko prej ožulila. Če ne drugače pa med prsti.

Če se že torej odločate, da japonke postanejo pomemben del vaše garderobe, je bolje posegati po obuvalih priznanih blagovnih znamk. Te na trg postavljajo tudi takšne japonke, v katere se obujete tudi tedaj, ko se boste dlje časa sprehajali in to po zahtevnejših terenih.

Pisane ali enobarvne japanke

Ne glede na to, ali priljubljeno poletno obutev imenujete japonke ali japanke, je torej pomembna njihova zasnova. Priznani proizvajalci poskrbijo, da je nošenje izbranih japank kar se da udobno. Ne nazadnje pa je seveda pomemben tudi videz. Izbirate lahko med enobarvnimi ali pa pisanimi japonkami.

Zelo priljubljene so tudi takšne japanke, ki imajo pasek v eni barvi, podplat pa je popolnoma pisan oziroma posut s prisrčnimi poletnimi motivi ter vzorci, na primer s palmami.

Na spletni strani Brodi.si, si lahko ogledate pestro ponudbo ženskih japonk.