Koledarji, ki bodo opaženi že od daleč

V večini domov in tudi v drugih prostorih opazimo na stenah najrazličnejše premete, med katerimi so tudi koledarji. Ti imajo nalogo, da naš prostor še dodatno olepšajo, po drugi strani pa so tudi praktične narave. Na zelo hiter in tudi na povsem enostaven način lahko vidimo, kateri dan je na določen datum v letu. Na stenski koledar si lahko pišemo tudi pomembne opazke.

Koledarji na steni in tudi druge vrste koledarjev, lahko na prvi pogled izgledajo zelo raznoliko. Stenski koledarji so lahko narejeni tako, da so iz samo enega dela, na katerem so napisani prav vsi meseci. Lahko pa je narejen tako, da je porazdeljen na posamezne mesece. Prav vsaka stran na koledarju pa ima svoj motiv.

Namesto fotografije na steni fotokoledar

Veliko ljudi svoje najbolj prijetne trenutke, ki so jih ujeli s fotografiranjem, deli tudi z drugimi. Tako lahko na domovih po stenah videvamo družinske fotografije, ki so postavljene v okvir. Opazimo pa lahko tudi, da nekateri svoje fotografije uporabljajo kar na koledarju. Takemu koledarju rečemo fotokoledar. Lahko ga izdelamo povsem sami. Še bolje pa je, če tovrstno delo zaupamo strokovnjakom, ki imajo prav posebne naprave in aplikacije, da to lahko naredijo na hiter ter tudi učinkovit način.

Stenski koledarji, ki so narejeni na način fotokoledarja, so tako lahko izjemno privlačni. Prav vsak obiskovalec našega stanovanja ga bo zagotovo opazil in tudi občudoval, če se bomo odločili zanj. Cene zanj so nizke, zato lahko naročimo kar več koledarjev hkrati, le fotografije na njih naj bodo čim bolj različne.