Vitaminski in proteinski napitki športne trgovine Factorystore

beljakovinski-napitekDehidracija je pri športnih aktivnostih zelo pomembna. Tudi v dnevih, kadar športne aktivnosti niso na urniku, je potrebno poskrbeti za zadostno količino tekočino. Ravno tako pa je pomanjkanje tekočine lahko tudi ob raznih boleznih. Kadar zbolimo pa nam poleg tekočino hitro primanjkuje tudi raznih vitaminov. Športna spletna trgovina Factorystore vam ponuja široko izbiro vitamiskih in pa tudi proteinskih napitkov odličnega okusa. Tudi kvaliteta teh napitkov je občutno boljša kot raznih drugih pijač, ki jih kupimo v trgovinah.

Med vitaminskimi napitki boste našli različne osvežilne pijače. Napitek z okusom limone in limete bo poskrbel za dnevni vnos kalcija, lahko pa si privoščite tudi izotonično energijo in moč z napitkom, ki bo napolnil prazne rezerve ogljikovih hidratov med obremenitvami. Na voljo je okus citrusa, jabolka in sadnega čaja, ta izotonični napitek pa lahko kupite tudi v količini petih vrečkic. Lahko si privoščite vitaminski napitek sadnih vitaminov za celo družino. V ponudbi pa boste našli tudi vitaminske napitke z mineralnimi snovmi, kar je idealna kombinacija za športnike in je primerno tudi za diabetike. Osvežilni napitki z okusom pomaranče ali mešanega sadja pa vas bodo okrepili s pomembnimi minerali in vitaminom C.

Kaj pa proteinski napitki? Proteini so pomembna hrana za mišice in za regeneracijo le teh. Poleg tega so proteini tudi sestavni del veliko metaboličnih funkcij v vašem telesu. Factorystore vam ponuja proteinski napitek s 87% proteinov v okusu banana in vanilija. Lahko pa si privoščite tudi sojine beljakovine z okusom čokolade. Vitaminski in proteinski napitki vas bodo osvežili in okrepili.