Laserska depilacija – učinkovit in hiter poseg brez bolečin

Dejstvo je, da ima laserska depilacija oziroma lasersko odstranjevanje dlak veliko več prednosti v primerjavi s klasično depilacijo oziroma z britjem. Tudi same izkušnje ter rezultati po tovrstnem tretmaju so po mnenju uporabnikov zares neverjetni. Ena od ključnih prednosti je zagotovo to, da vam lasersko odstranjevanje dlak omogoča trajno rešitev. To pomeni, da vam v vsaj 90 % dlačice prenehajo rasti, in to po treh ali največ petih tretmajih.

Prav tako po posegu ne boste imeli več težav z vraščenimi dlakami. Laser namreč izbriše dlačno korenino, tako da dlaka ne zmore več rasti.

Postopek je povsem neboleč

Nekateri mislijo, da je laserska depilacija boleča. A če bi se nekoliko podrobneje pozanimali o tovrstnem tretmaju, bi ugotovili ravno nasprotno. To je povsem neboleč poseg in to je prav tako še ena od poglavitnih prednosti.

Sicer pa vam takšna storitev omogoča tudi to, da po britju ne boste več deležni vnetja, prav tako vaša koža ne bo videti ‘kurja’.

Rezultati vidni že po prvem tretmaju

Odlična novica je ta, da vam laserska depilacija že po prvem tretmaju omogoči, da vam dlačice praktično nehajo rasti. Do naslednjega posega se vam zato ni potrebno več depilirati. Po vsakem naslednjem posegu je število na novo izraščenih dlačic manjše. Koža postaja vse bolj gladka.

Obenem pričnejo izginjati tudi pigmentacije pod vašimi pazduhami oziroma v liniji pod popkom. Če se torej želite znebiti vsakodnevnih skrbi ter nevšečnosti, ki vam jih povzročajo dlake, je laserska depilacija v tem hipu zagotovo ena od najboljših izbir.

Naročanje na depilacijo z laserjem preko spleta

Na lasersko operacijo se lahko naročite v številnih kozmetičnih salonih. Če v svoji neposredni bližini nimate kozmetičnega salona, da bi v njem preverili možnost opravljanja tovrstne storitve, je ena od možnosti, da najbližji salon za kozmetične storitve najdete kar s pomočjo spleta.

Na spletu je veliko dobre ponudbe tudi za lasersko depilacijo. Ko si boste izbrali ustrezen salon, se na tretma lahko prijavite kar preko spleta. Ker bo to vaš prvi obisk, boste najverjetneje deležni še kakšnega prav posebnega popusta. Sicer pa je znano, da so spletne storitve navadno cenovno dostopnejše.