Last minute počitnice

Že od nekdaj so mi všeč potovanja in počitnice, ki se pričnejo v zadnjem trenutku. Zakaj bi človek načrtoval dopust vso leto in plačeval visoke zneske, če pa se je danes možno tik pred dvanajsto vsest za računalnik in s pomočjo Google iskalnika najti v zadnjem hipu najboljše in najugodneše ponudbe.

Nazadnje, ko sem se odločil za ta podvig in svoje počitnice iskal na internetu sem se odločil, da rezerviram last minute počitnice preko ene od naših najboljših spletni turističnih agencij. V trenutko je bilo vse urejeno, prijazni referenti so me v kratkem poklicali in se z mano dogovorili za način plačila in mi podali informacije o prevzemu potovalnih dokumentov. Odkrito lahko povem, da sem imel s last minute počitnicami zelo pozitivne izkušnje.

Vendar pa je potrebno paziti pri čakanju in iskanju last minute aranžmajev na dejstvo, da vedno takšne počitnice niso tudi najugodnejše. Večkrat se zgodi, da se v zadnjem hipu aranžmaji podražijo in ne pocenijho. Še večja težava pa se bi znala pojaviti pri zahtevnih strankah saj so velikokrat dobre sobe in predvsem tiste s pogledom na morje ali bazen zasedene že zelo zgodaj.

Torej v kolikor mislite, da ste iz pravega testega kar pogumno “zguglajte” svoje sanjske last minute počitnice.