Miele: Vgradni pomivalni stroj G7000

Ali tudi vas kdaj v kuhinji pričaka gora umazane posode? Pomivanje posode je prava nočna mora ne zgolj za začetnike, pač pa tudi za profesionalne kuharje. No, vsaj tako je bilo do izuma novega pomivalnega stroja G7000 znamke Miele.

Se sprašujete, kako se vgradni pomivalni stroj G7000 razlikuje od drugih? Odgovor je preprost. Podjetje Miele je s svojimi novostmi na novo zapisalo pravila doziranja. Pametni pomivalni stroji zmorejo vse, česar običajnine. Pohvalimo jih lahko z inovativnim sistemom AutoDos. S kartušo PowerDisk® bo stroj med prav vsakim pomivanjem samodejno doziral optimalno količino pomivalnega sredstva. Popolna inovacija za popolne rezultate.

Ali se tudi vam kdaj pripeti, da se na poti v ali iz službe spomnite, da vas doma čaka poln stroj umazane posode? Z novim vgradnim pomivalnim strojem G7000 lahko s pranjem posode začnete kjerkoli in kadarkoli. Kako? S pomočjo aplikacije Miele@mobile lahko svoj pomivalni stroj zaženete kadar vam srce poželi. Predstavljamo vam tudi funkcijo AutoStart, s katero lahko G7000 nastavite tako, da se vedno znova samodejno zažene ob določenem času.

Vsi pomivalni stroji se napolnijo prehitro, kajne? Košare FlexLine, ki so vgrajene v pomivalne stroje G7000, vam nudijo največjo možno fleksibilnost za namestitev različnih kosov posode in pribora. Stroj vsebuje predal 3D MultiFlex, ki s premičnimi elementi ustvari prostor, ki ga doslej še ni  bilo videti.

S prikazovalniki M Touch Vi so pri Miele poskrbeli za prav poseben optični in tehnološki vrhunec. Njegova uporaba je povsem preprosta in intuitivna z neposrednim dotikom ali potegom. Za piko na i vgradne pomivalne stroje odlikuje eleganten in preprost videz, primeren za prav vsako kuhinjo.

Vgradni pomivalni stroj G7000 predstavlja povsem nova merila. Z njegovo pomočjo lahko ustvarjanje za kuhinjskim pultom ponesete na povsem novo raven, ne da vas med tem skrbelo za nered.